Gå til hovedindhold

Fyldte squash (205 kcal)

Disse lækre krydrede fyldte squash er et perfekt måltid til din fastedag!

Opskriften er til 2 personer

Fyldte squash

300 g squash (2 små stk.)
200 g hakket kalv og flæsk
2 spsk. basilikum
1 spsk. stærk karry
1 tsk. salt
1 tsk. allround-krydderi
1 tsk. peber
50 g skalotteløg
1 spsk. persille

Prøv også: LCHFopskrift på fyldte squash med broccoli salat dertil

Sådan laver du fyldte squash

Sæt ovnen på 200°.

Halvér squashene på langs.

Fjern kernerne og skrab lidt af squashkødet ud.

Bland squashkødet med det hakkede kød, basilikum, krydderier og finthakket løg.
Kom fyldet i de udhulede squash, sæt dem i et ildfast fad og kom evt. et par skefulde vand i bunden af fadet.

Bag squashene i ovnen i 25-30 min. ved 150°.

Pynt med persille ved serveringen.

Prøv også: Fyldte peberfrugter

TIP: Hvis der er plads i dit kalorieregnskab, kan du spise 50 g brune ris til.