Fyldte squash (205 kcal)
Opskriften er til 2 personer
Fyldte squash
300 g squash (2 små stk.)
200 g hakket kalv og flæsk
2 spsk. basilikum
1 spsk. stærk karry
1 tsk. salt
1 tsk. allround-krydderi
1 tsk. peber
50 g skalotteløg
1 spsk. persille
Prøv også: LCHFopskrift på fyldte squash med broccoli salat dertil
Sådan laver du fyldte squash
Sæt ovnen på 200°.
Halvér squashene på langs.
Fjern kernerne og skrab lidt af squashkødet ud.
Bland squashkødet med det hakkede kød, basilikum, krydderier og finthakket løg.
Kom fyldet i de udhulede squash, sæt dem i et ildfast fad og kom evt. et par skefulde vand i bunden af fadet.
Bag squashene i ovnen i 25-30 min. ved 150°.
Pynt med persille ved serveringen.
Prøv også: Fyldte peberfrugter
TIP: Hvis der er plads i dit kalorieregnskab, kan du spise 50 g brune ris til.