Gå til hovedindhold

Gazpacho (392 kcal)

Gazpacho er en lækker kold suppe. Perfekt forfriskende forret eller let hovedret...

Slankende opskrift på gazpacho

Gazpacho er en lækker kold suppe. Perfekt forfriskende forret eller let hovedret...

Opskriften på Gazpacho er til 4 personer

Ingredienser - Gazpacho

150 g hvidt brød uden skorpe
800 g tomater
2 peberfrugter
1 agurker
2 fed hvidløg
½ l kuldslået vand
1 salatløg
½ dl hakket, frisk basilikum
3 spsk. olivenolie
2 lime
2 tsk. salt
½ tsk. peber

Tilbehør - Gazpacho

Grovbrød

Fremgangsmåde - Gazpacho

Læg brødet i en skål og dæk det med vand. Skær halvdelen af tomaterne, en peberfrugt og en agurk i mindre stykker. Blend stykkerne sammen med brød og hvidløg i en foodprocessor. Bland puréen med vand og stil den koldt. Skær resten af tomaterne, peberfrugten, agurken og løget i tern og bland dem med basilikum i en skål. Pisk olie, saften fra limefrugterne, salt og peber sammen og hæld det over grønsagsternene. Vend grønsagsternene i den iskolde suppe og servér med groft brød.

Energi-information pr. portion
Energi 1645 kJ/392 kCal
Protein: 9,9 g
Kulhydrat: 60,7 g
Fedt: 11,7 g