Glutenfrit kikærtebrød
Opskrift på glutenfrit kikærtebrød
Her får du opskrift på det perfekte frokostbrød. Nogen gange er det nemmest med en klapsammen i madpakken. Med det her brød får du et sundt og glutenfrit alternativ til det almindelige rugbrød.
Opskriften på kikærtebrød giver ca. 30 skiver.
Prøv også vores opskrift på laks og avocado på lækker kikærtebund
Ingredienser - Glutenfrit kikærtebrød
250 g kikærter drænet vægt (Køb dem billigt og økologisk her)
100 g hele mandler (køb dem billigt her)
100 g græskarkerner (køb dem her)
100 g solsikkekerner
100 g hørfrø (køb dem her)
100 g sesam
10 g salt
½ dl a38
½ dl rapsolie
5 stk. æg
Prøv også vores opskrift på små falafler
Fremgangsmåde - Glutenfrit kikærtebrød
Hæld kikærterne på en sigte og lad dem dryppe godt af inden de hældes i en skål og moses lidt med en gaffel.
Tilsæt frø, nødder, salt og kikærtemel og bland det sammen.
Tilsæt A38, olie og æg og rør det godt sammen.
Hæld det hele i en rugbrødsform der er foret med bagepapir og bag brødet i ca. 1 time ved 160 grader.
Energi-information pr. portion
Energi 144 kCal / 604 kJ
Fedt: 10 gram
Kulhydrater: 6 gram
Protein: 5 gram
Kostfibre: 2 gram