Gå til hovedindhold

Glutenfrit kikærtebrød

Her får du opskrift på det perfekte frokostbrød. Nogen gange er det nemmest med en klapsammen i madpakken. Med det her brød får du et sundt og glutenfrit alternativ til det almindelige rugbrød.

Opskrift på glutenfrit kikærtebrød

Her får du opskrift på det perfekte frokostbrød. Nogen gange er det nemmest med en klapsammen i madpakken. Med det her brød får du et sundt og glutenfrit alternativ til det almindelige rugbrød.

Opskriften på kikærtebrød giver ca. 30 skiver.

Prøv også vores opskrift på laks og avocado på lækker kikærtebund

Ingredienser - Glutenfrit kikærtebrød

250 g kikærter drænet vægt (Køb dem billigt og økologisk her)

100 g hele mandler (køb dem billigt her)

100 g græskarkerner (køb dem her)

100 g solsikkekerner

100 g hørfrø (køb dem her)

100 g sesam

10 g salt

50 g kikærtemel (køb det her)

½ dl a38 

½ dl rapsolie

5 stk. æg

Prøv også vores opskrift på små falafler

Fremgangsmåde - Glutenfrit kikærtebrød

Hæld kikærterne på en sigte og lad dem dryppe godt af inden de hældes i en skål og moses lidt med en gaffel.

Tilsæt frø, nødder, salt og kikærtemel og bland det sammen.

Tilsæt A38, olie og æg og rør det godt sammen.

Hæld det hele i en rugbrødsform der er foret med bagepapir og bag brødet i ca. 1 time ved 160 grader.

Energi-information pr. portion
Energi 144 kCal / 604 kJ

Fedt: 10 gram
Kulhydrater: 6 gram
Protein: 5 gram
Kostfibre: 2 gram