Græskar-ratatouille (176 kcal)
GRÆSKAR-RATATOUILLE
5-6 portioner
500 g hokkaido-græskar uden kerner
½ knoldselleri
2 løg
2 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
2 spsk. olie
1 dåse hakkede tomater
2 kviste timian
2 dl vand
Salt og peber
2 spsk. ristede græskarkerner
Skær alle grøntsagerne i store tern og hak hvidløgsfeddene. Varm olien i en gryde og svits løg og hvidløg heri, til de begynder at tage farve.
Tilsæt resten af grøntsagerne samt tomater, vand og krydderier og lad det simre i
15-20 min. Smag til med salt og peber.
Ved servering drysses med ristede græskarkerner.
Energi pr. portion
176 kcal / 735 kJ
Fedt: 8 gram
Kulhydrat: 17 gram
Protein: 5 gram
Kostfibre: 6 gram