Græskarsuppe med rejer
Tid: 30 minutter
Opskriften rækker til 2 personer
Ingredienser
500 g skrællet hokkaidogræskar eller butternutsquash
2 forårsløg
1 tsk. friskrevet ingefær
8 dl hønsebouillon
Salt og peber
200 g kogte black tigerrejer
½ tsk. knust chili
1 tsk. sesam
150 g groft brød
Sådan laver du græskarsuppe med rejer
Halver græskaret, skrab kernerne ud og skær skrællen af.
Snit løgene og gem lidt af den grønne top.
Kom græskar, forårsløg, ingefær og bouillon i en gryde og bring det hele i kog.
Lad det simre i 20 min., til det er mørt og blend med en stavblender.
Smag til med salt og peber.
Krydr rejerne med chili og kom dem i suppen lige inden servering.
Drys med sesam samt forårsløg og server med brød.
Energi pr. person: 497 kcal
Fordelt på: fedt 30 %, protein 21 %, kulhydrat 49 %