Grillet kartoffelsalat med bacon
Tid: 30 min.
Ingredienser til grillet kartoffelsalat med bacon:
500 g mellemstore kartofler f.eks. aspargeskartofler
100 g bacon i skiver
75 g fraiche 6% eller 9%
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. honning
¼ dl hvidvinseddike
Salt, peber
Karse
Prøv også: Kold kartoffelsalat med frikadeller
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. og halvér dem på langs.
Steg baconskiverne sprøde og læg dem på køkkenrulle.
Rør fraiche sammen med sennep, honning og eddike og smag dressingen til med salt og peber.
Grill kartoflerne på skærefladen og anret dem på tallerkener. Hæld dressingen over og drys godt med knust bacon samt krydderkarse.
Energi pr. person: 329 kcal.
Fordelt på: protein 16%, kulhydrat 60%, fedt 24%