Gå til hovedindhold

Grøn slaw

Grøn salat i dyb tallerken
Nyd årstidens grøntsag som rosenkål i en lækker salat og server et stykke fisk eller kød til.

Grøn slaw

Tid: 20 min.

2 pers.

Ingredienser

2 forårsløg

150 g æble

200 g rosenkål

150 g fintsnittet 

grønkål eller palmekål

1 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

Salt og peber

2 spsk. rosiner

150 g fedtfattige salattern

Salat med avocado og cashewnødder

Fremgangsmåde

Snit forårsløgene fint. Skær æblet i tynde skiver.

Kassér de yderste blade på rosenkålene og snit resten fint.

Rør en dressing af olie, citronsaft, salt og peber. Snit kålen og vend grønsagerne og æbleskiverne i dressingen. Drys med rosiner og salattern og servér. 

 

Energi pr. person: 340 kcal.

Fordelt på:

Fedt 17 % 

 

Protein 28 %

Kulhydrat 55 %