Grønne oksefrikadeller (270 kcal)
Opskrift på grønne oksefrikadeller
Lækre oksefrikadeller fulde af smag.
Opskriften er beregnet til 2 personer.
Ingredienser - Grønne oksefrikadeller
250 g hakket oksekød
75 g forårsløg
1 fed hvidløg
150 g revet squash
4 spsk. frisk basilikum
20 g rød chili
2 tsk. thaikrydderi
1 tsk. spidskommen (knust)
Evt. kokosolie eller smør til stegning
Fremgangsmåde - Grønne oksefrikadeller
Kødet røres sammen med fintsnittede forårsløg, finthakket hvidløg, revet squash (der forinden er dryppet af på køkkenrulle) samt hakket basilikum, finthakket chili og krydderierne.
Farsen formes til små deller, der sættes i ovnen på bagepapir og steges ved ca. 180° i 10-12 min.
Dellerne vendes med mellemrum. Alterntivt kan dellerne steges på panden i kokosolie eller smør.
Du kan evt. sætte dem på små spid!
Retten indeholder 207 kcal pr. person