Gå til hovedindhold

Grønne oksefrikadeller (270 kcal)

Lækre oksefrikadeller fulde af smag.

Opskrift på grønne oksefrikadeller

Lækre oksefrikadeller fulde af smag.

Opskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser - Grønne oksefrikadeller

250 g hakket oksekød

75 g forårsløg

1 fed hvidløg

150 g revet squash

4 spsk. frisk basilikum

20 g rød chili

2 tsk. thaikrydderi

1 tsk. spidskommen (knust)

Evt. kokosolie eller smør til stegning

Fremgangsmåde - Grønne oksefrikadeller

Kødet røres sammen med fintsnittede forårsløg, finthakket hvidløg, revet squash (der forinden er dryppet af på køkkenrulle) samt hakket basilikum, finthakket chili og krydderierne.

Farsen formes til små deller, der sættes i ovnen på bagepapir og steges ved ca. 180° i 10-12 min.

Dellerne vendes med mellemrum. Alterntivt kan dellerne steges på panden i kokosolie eller smør.

Du kan evt. sætte dem på små spid!

Retten indeholder 207 kcal pr. person