Gå til hovedindhold

Grøntsagssuppe med perlebyg og bacon

Sørg for at vælge grove grøntsager og fyld i form af korn, ligesom i denne lækre og mættende grøntsagssuppe med perlebyg og bacon

Det tager cirka 30 minutter at lave suppen og der er mad til 2 personer

Ingredienser til grøntsagssupp emed perlebyg og bacon

100 g bacon i tern

1 løg

1 fed hvidløg

150 g gulerod i skiver

2 stilke bladselleri

175 g græskar i tern

75 g perlebyg

10 dl hønsebouillon

75 g snittet grønkål eller palmekål

Salt og peber

50 g cremefraiche 9 %

150 g groft brød

Kan du ikke få suppe nok? Prøv denne græskarsuppe med rejer

Sådan laver du grøntsagssuppe med perlebyg og bacon

Steg baconternene sprøde på panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.

Hak løg og hvidløg og kom det i gryden sammen med gulerødder, snittet bladselleri, græskar, perlebyg og bouillon.

Bring suppen i kog og lad den simre 15 min.

Tilsæt snittet grønkål og bacon og kog endnu nogle minuter.

Smag til og server suppen rygende varm med fraiche på toppen og brød til.

Energi per person: 525 kcal.

Fordelt på:

Fedt 21%

Protein 21%

Kulhydrater: 60%

Læs mere om