Grøntsagssuppe med perlebyg og bacon
Det tager cirka 30 minutter at lave suppen og der er mad til 2 personer
Ingredienser til grøntsagssupp emed perlebyg og bacon
100 g bacon i tern
1 løg
1 fed hvidløg
150 g gulerod i skiver
2 stilke bladselleri
175 g græskar i tern
75 g perlebyg
10 dl hønsebouillon
75 g snittet grønkål eller palmekål
Salt og peber
50 g cremefraiche 9 %
150 g groft brød
Kan du ikke få suppe nok? Prøv denne græskarsuppe med rejer
Sådan laver du grøntsagssuppe med perlebyg og bacon
Steg baconternene sprøde på panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Hak løg og hvidløg og kom det i gryden sammen med gulerødder, snittet bladselleri, græskar, perlebyg og bouillon.
Bring suppen i kog og lad den simre 15 min.
Tilsæt snittet grønkål og bacon og kog endnu nogle minuter.
Smag til og server suppen rygende varm med fraiche på toppen og brød til.
Energi per person: 525 kcal.
Fordelt på:
Fedt 21%
Protein 21%
Kulhydrater: 60%