Grove Naan brød
Opskrift på grove Naan brød
Nem opskrift på naan brød, der mætter godt.
Ingredienser
(6 portioner)
20 g gær
1½ dl lunkent vand
200 g fuldkorns-hvedemel
260 g hvedemel
1 tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
2 spsk. olie
1 dl yoghurt naturel
Fremgangsmåde - naan brød
Rør gæren ud i vandet. Kom begge slags mel i en skål – gem lidt hvedemel til at justere med – og rør salt, sukker og bagepulver i. Ælt olien i, dernæst yoghurt og til sidst vandet med gæren. Det æltes godt indtil dejen er smidig. Lad dejen hvile i køleskabet i 3-4 timer. Kom lidt mel på fingrene og del dejen i 6-8 stykker. Rul dem ud i ca. 3 mm tykkelse, med en kagerulle og bag dem i en 220 grader varm ovn i 4 – 6 minutter.
Tip: Man kan med fordel bage brødet på en bagesten, men har man ikke sådan en, kan de også bages på en bageplade med bagepapir.
Energi-information pr. portion
Energi 181 kCal/758 kJ
Fedt: 5 g
Kulhydrater: 25 g
Protein: 5 g
Kostfibre: 4 g
Få flere opskrifter til 5:2 Kuren HER >>
Slankeguides til 5:2 Kuren
![]() |
I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab. Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop! Kun 20,- per stk. |