Gå til hovedindhold

Grove Naan brød

Nem opskrift på naan brød, der mætter godt

Opskrift på grove Naan brød

Nem opskrift på naan brød, der mætter godt.

 

Ingredienser

(6 portioner)

20 g gær
1½ dl lunkent vand
200 g fuldkorns-hvedemel
260 g hvedemel
1 tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
2 spsk. olie
1 dl yoghurt naturel

 

PRØV OGSÅ: Rejemad

 Fremgangsmåde - naan brød

Rør gæren ud i vandet.  Kom begge slags mel i en skål – gem lidt hvedemel til at justere med – og rør salt, sukker og bagepulver i. Ælt olien i, dernæst yoghurt og til sidst vandet med gæren. Det æltes godt indtil dejen er smidig. Lad dejen hvile i køleskabet i 3-4 timer. Kom lidt mel på fingrene og del dejen i 6-8 stykker. Rul dem ud i ca. 3 mm tykkelse, med en kagerulle og bag dem i en 220 grader varm ovn i 4 – 6 minutter.

Tip: Man kan med fordel bage brødet på en bagesten, men har man ikke sådan en, kan de også bages på en bageplade med bagepapir.

Energi-information pr. portion
Energi 181 kCal/758 kJ

Fedt: 5 g
Kulhydrater: 25 g
Protein: 5 g
Kostfibre: 4 g

 

Få flere opskrifter til 5:2 Kuren HER >>

 

Slankeguides til 5:2 Kuren

I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab.

Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop!

Kun 20,- per stk.