Gå til hovedindhold

Gryderet med masser af grønt

Svinekød i tern med masser af grøntsager og krydderier

Gryderet med masser af grønt

Opskriften er beregnet til 4 portioner

Ingredienser - Gryderet med masser af grønt

400 g svinekød i tern

½ l bouillon

4 laurbærblade

Salt og peber

2 kviste timian

4 gulerødder

2 porrer

¼ selleri

¼ hvidkål

2 fed hvidløg

Persille

Fremgangsmåde - Gryderet med masser af grønt

Dæk kødet med koldt vand i en gryde og bring det i kog. Hæld vandet ud, skyl kødet og kom det tilbage i gryden.

Tilsæt bouillon sammen med laurbærbladene og krydderierne og lad det simre i en halv time.

Skær gulerødder, porrer, selleri og hvidkål i mindre stykker og skær hvidløgsfeddene i tynde skiver.

Kom grøntsager og hvidløg i gryden og lad dem koge med i 15 min.

Vend hakket persille i gryden og smag til med salt og peber. 

Energi pr. portion 284 kcal / 1187 kJ

Fedt: 4 gram

Kulhydrat: 30 gram

Protein: 27 gram

Kostfibre: 7 gram   

Opskrifter: Kim Gravenhorst Foto: Jacob Ljørring og All Over Press UH 14/2013