Gulerodssuppe med yoghurt og pestocroutoner (385 kcal)
Lækker, cremet gulerodssuppe, der skal nydes på en kold vinterdag.
Energi pr. person: 385 kcal.
Fordelt på: protein 17%, kulhydrat 60%, fedt 23%
Ingredienser - Gulerodssuppe med yoghurt og pestocroutoner
Tid: 30 min.
1 skalotteløg
1 tsk korianderfrø
½ tsk paprika
1 tsk olivenolie
500 g skrællet gulerod
8 dl hønsebouillon
Salt, peber
150 g groft brød
1 spsk grøn pesto
50 g græsk yoghurt, 2%
Prøv også: Gulerodssuppe med appelsin
Fremgangsmåde - Gulerodssuppe med yoghurt og pestocroutoner
Sauter hakket skalotteløg, korianderfrø og paprika i olivenolie et par min., uden at løgene tager for meget farve.
Tilsæt gulerødder i skiver og bouillon og lad det simre ved svag varme under låg i 20 min., til gulerødderne er godt møre.
Blend suppen og smag til med salt og peber.
Smør brødskiver med pesto, skær dem i grove terninger og rist dem under grillen i ovnen, til de er gyldne.
Server suppen rygendevarm med yoghurt og croutoner på toppen.
Prøv også: Gulerodsboller
Artiklen indeholder affiliatelinks