Gå til hovedindhold

Gulerodssuppe med yoghurt og pestocroutoner (385 kcal)

Lækker, cremet gulerodssuppe, der skal nydes på en kold vinterdag.

Lækker, cremet gulerodssuppe, der skal nydes på en kold vinterdag.


Energi pr. person: 385 kcal.
Fordelt på: protein 17%, kulhydrat 60%, fedt 23%
 

Ingredienser - Gulerodssuppe med yoghurt og pestocroutoner

Tid: 30 min.
1 skalotteløg
1 tsk korianderfrø
½ tsk paprika
1 tsk olivenolie
500 g skrællet gulerod
8 dl hønsebouillon
Salt, peber
150 g groft brød
1 spsk grøn pesto
50 g græsk yoghurt, 2%

Prøv også: Gulerodssuppe med appelsin

Fremgangsmåde - Gulerodssuppe med yoghurt og pestocroutoner

Sauter hakket skalotteløg, korianderfrø og paprika i olivenolie et par min., uden at løgene tager for meget farve.

Tilsæt gulerødder i skiver og bouillon og lad det simre ved svag varme under låg i 20 min., til gulerødderne er godt møre.

Blend suppen og smag til med salt og peber.

Smør brødskiver med pesto, skær dem i grove terninger og rist dem under grillen i ovnen, til de er gyldne.

Server suppen rygendevarm med yoghurt og croutoner på toppen.

Prøv også: Gulerodsboller

Artiklen indeholder affiliatelinks