Hakkedrenge med råkost
2 personer
Ingredienser til hakkedrenge med råkost:
250 g hakket oksekød
100 g squash
½ tsk. kryddersalt
½ tsk. krydderpeber
Råkost:
200 g gulerod
200 g agurk
100 g radiser
Dressing:
Saft af 1 citron
Saft af 1 lime
1 spsk. olivenolie
½ tsk. urtesalt
Tilbehør:
100 g kartofler
100 g gulerod
100 g pastinak
½ tsk. havsalt (til kogevandet)
1 tsk. smør
1 tsk. urtesalt
Prøv også: Hakkedrenge med pandegrønt
Fremgangsmåde
Tilbered mosen først:
Kartofler og rødder skrælles og koges i ½ l vand med havsalt i ca. 20 min.
Vandet hældes fra, og grøntsagerne moses med smør og salt.
Oksekødet blandes med fintrevet squash, salt og peber og formes til bøffer.
Steg bøfferne i smør i 3-4 min. på hver side.
Gulerod og agurk rives groft.
Radisserne skæres i mindre stykker og blandes med råkosten.
Bland dressingen og hæld den over grøntsagerne, der serveres til hakkebøffen og mosen.
Kcal pr. person: 310
Fedt: 43 %
Protein: 37%
Kulhydrat: 20%
Prøv også: Grønne frikadeller med quinoasalat