Gå til hovedindhold

Hjemmelavet mysli ristet i ovnen

Hjemmelavet mysli er et godt morgenmadsprodukt, men er også et godt alternativ som drys på koldskål eller oven på smoothie. Her får du en opskrift på hjemmelavet mysli ristet i ovnen.

Det skal du bruge til hjemmelavet mysli

(6 portioner a 1½ dl)
3½ dl grove havregryn
1½ dl bygflager
1½ dl hel boghvede
1½ dl hirseflager
1 dl kokosmel
150 g honning
½ dl vand

Sådan laver du hjemmelavet mysli

Bland alle de tørre dele i en skål. Rør honning ud i vandet. Ælt forsigtigt honningvandet ind i myslien. Fordel myslien i en bradepande og rist den i ovnen ved 150°, indtil den er gylden og mærkes tør (ca. 20-30 min). Vend myslien jævnligt med en paletkniv, mens den rister i ovnen. Lad din mysli afkøle i bradepanden inden og gem den i f.eks. en tætsluttende plastikboks.

Pr. portion
1232 kJ/295 kcal

Fedt 6g
Kulhydrater 55 g
Protein 7 g
Kostfibre 4 g