Hokkaidosuppe med chili og løvstikke
Slankeopskrift på hokkaidosuppe med chili og løvstikke
Ingredienser - hokkaidosuppe med chili og løvstikke:
(4 pers.)
500 g hokkaido græskar
4 kartofler
3 fed hvidløg
4 løg
1 tsk. olivenolie
½ chili
2 tsk. timian
3 spsk. æbleeddike
1 l vand
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
Bønner
2 ds. brune bønner
1 tsk. olivenolie
1 spsk. løvstikke
½ chili
Tilbehør
Brød
Skræl græskar og kartofler og pil hvidløg og løg. Skær grønsagerne i grove stykker og svits dem i olivenolie på en pande med timian og chili. Tilsæt eddike og vand og lad det simre i 45 min., til grønsagerne er møre. Blend suppen og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Varm de brune bønner med finthakket løvstikke og finthakket chili på en pande med olivenolie.
Anret suppen i opvarmede tallerkner eller skåle og servér brune bønner og groft brød til.
Energi-information pr. portion
Energi 1906 kJ/456 kcal
Protein: 18 g
Kulhydrater: 75 g
Fedt: 3 g
Kostfibre: 21 g