Gå til hovedindhold

Hotdog med rå ketchup og coleslaw (335 kcal)

En hotdog fra den lokale pølsevogn er sjældent noget, der forbindes med sund mad. Man kan dog sagtens nyfortolke hotdogen, så den kan spises med god samvittighed.

En hotdog fra den lokale pølsevogn er sjældent noget, der forbindes med sund mad. Man kan dog sagtens nyfortolke hotdogen, så den kan spises med god samvittighed.

Ingredienser - Hotdog med rå ketchup og coleslaw

Tid: 30 min.
100 g snittet spidskål
2 spsk eddike
1 spk sukker
Salt og peber
Dild
1 rød chili uden kerner
2 tomater
1 tsk eddike
1 tsk olie
2 fedtfattige pølser a 75 g
2 store fuldkornshotdogbrød a ca. 60 g

Prøv også: Burger med pulled pork og rødbedeslaw

Fremgangsmåde - Hotdog med rå ketchup og coleslaw

Bring eddike og sukker i kog og kog, til sukkeret er opløst.

Hæld lagen over kålen og lad det trække lidt.

Hak chilien og tomaterne og vend dem i eddike, olie, salt og peber.

Hæld lagen fra kålen, smag til med salt og peber og bland med dild.

Steg pølserne på en varm pande, til de er gennemstegte. Det tager omkring 6-8 min. afhængig af tykkelse.

Lun brødene, flæk dem og fyld dem med pølse, kål og ketchup.

Prøv også: Pølsehorn

Artiklen indeholder affiliatelinks