Gå til hovedindhold

Ida faster stadig

Sådan går det Ida efter halvanden måned med faste. Læs med her ...

Sådan går det Ida efter halvanden måned med faste. Læs med her ...

Halvanden måned med faste-dage

Endnu en uge med faste er gået…og en lidt kedelig én af slagsen, så der er ikke så meget at berette herfra. Jeg har haft super travlt og har kun haft tid til træning én gang i denne uge. Det blev til gengæld fredag, så det var jo en fornuftig måde at afslutte en travl uge på. Jeg ville ellers gerne have intensiveret min træning en smule her til sidst, både fordi jeg er blevet lettere, men også fordi jeg føler mig stærkere.

Min træningsveninde og jeg besluttede derfor at melde os til et spinninghold i fitnesscenteret på tirsdag, så jeg håber jeg kan klare det, selvom det er læææææænge siden jeg har været til spinning, og husker det som ret så hårdt.

Søndag var jeg ude på en lang tur med hesten. Selvom man ikke tror det, kan det være ret fysisk hårdt at ride, og jeg var også helt gennemblødt af sved, og træt i arme og ben efter, så håber det også, om end det ikke er en rigtig træning, gav lidt på forbrændingskontoen :-)

Til gengæld har denne uge budt på de to kedeligste fastedage overhovedet! Begge dage har jeg til frokost spist æggemad og til aften blomkålssuppe. Næste uge har jeg også travlt, så der kommer mine fastedage til at ligge onsdag og søndag, hvilket så igen rykker dagene i den allersidste uge med faste.

Det var en kort update fra mig denne gang :-)

Læs alle Idas blogindlæg her:

Idas første vejning og forventninger til 5:2 Kuren

Idas første uge på 5:2 Kuren

Idas anden uge på 5:2 Kuren

Læs også: Idas møde med Fitall

Idas tredje uge på 5:2 Kuren - det bliver nemmere og nemmere

Idas fjerde uge på faste - Succesfølelse efter vejning

Ida faster stadig

Ida’s 7. uge på faste – det lakker mod enden