Gå til hovedindhold

Idas 3. uge på faste - det bliver nemmere og nemmere

Idas 3 uge på 5:2 Kuren er gået rigtig godt, og hun synes det bliver nemmere og nemmere at faste!

Idas 3. uge på faste

Denne uge er gået ganske fint i forhold til fasten. Jeg synes, at det bliver nemmere og nemmere for hver fastedag der går – jeg bliver ikke på samme måde dårlig sidst på dagen lige inden aftensmad, som jeg har gjort nogle af de andre dage.

Den første dag spiste jeg lidt nogle retter jeg før har lavet – det er nogen gange det nemmeste, når jeg faster mandag hvor jeg er på farten knap 12 timer.

Om onsdagen gav jeg mig i kast med lidt nye ting – til morgenmad spiste jeg skyr med granatæblekerner og saft – ca. 158 kcal.

Til frokost spiste jeg en hjemmelavet tomatsuppe, en portion på ca. 92 kcal, så jeg stadig havde mine 250 kcal til aftensmaden.

Pulled chicken

Her lavede jeg en salat med cherrytomater, forårsløg, pulled chicken, kikærter og lidt persille på toppen. Det er den nemmeste ret jeg har lavet indtil videre – det tog rundt regnet ti minutter i alt inklusiv snit og hak – og smagte lækkert!

Dog synes jeg ikke skyr og tomatsuppe mættede det store, så jeg var ret sulten i løbet af dagen. Der kan jeg godt mærke at æggehvideomeletter og råkost mætter lidt bedre.

Jeg drikker også stadig lakridste om aftenen, det er virkelig dejligt, som en lille ”aften-treat” J

Træning nåede jeg kun 1 dag i denne uge – lidt fesent synes jeg selv. Men ugen gik bare så hurtigt, og jeg havde mange aftaler.

 I weekenden var jeg til reunion med min gymnasie-klasse, hvor der selvfølgelig blev drukket øl og cocktails. Søndag stod den på familiefødselsdag med boller, lagkage og kakao (lavet på fuldfed sødmælk J) Jeg er lidt spændt på om det kan ses på antallet af tabte cm den kommende uge – siden kurens begyndelse har jeg nemlig tabt 11 cm rundt om maven.

Det bliver også lidt spændende, at blive vejet igen og se, om min fedtprocent er gået ned.

Læs alle Idas blogindlæg her:

Idas første vejning og forventninger til 5:2 Kuren

Idas første uge på 5:2 Kuren

Idas anden uge på 5:2 Kuren

Læs også: Idas møde med Fitall

Idas tredje uge på 5:2 Kuren - det bliver nemmere og nemmere

Idas fjerde uge på faste - Succesfølelse efter vejning