Gå til hovedindhold

Juliennesuppe med efterårsgrønsager

Lækker suppe med masser af vitaminer

Slankende opskrift på Juliennesuppe med efterårsgrønsager

(Suppe til 4 pers.)

Ingredienser - Suppe med masser af vitaminer
2 løg
250 g gulerødder
½ selleri
3 persillerødder
2 porrer
1 spidskål
2 spsk. olie
1½ l bouillon
Salt og peber
150 g frosne ærter

Drys
½ bdt. persille

Fremgangsmåde - Lækker suppe med masser af vitaminer
Rens grønsagerne, snit dem i tynde strimler og svits dem i olie. Tilsæt bouillon og lad suppen simre i 15 min. Kom ærterne i og lad dem koge med et par min. Smag suppen til med salt og peber. Server med persilledrys og groft brød til.

Energi-information pr. portion
Energi 2260 kJ/540 kCal

Protein: 18 g
Kulhydrater: 78 g
Fedt: 9 g
Kostfibre: 32 g

Læs mere om