Gå til hovedindhold

Kakaovafler med kokos

Skønne kakaovafler med flødeskum og frysetørrede hindbær - mums!

Ingredienser - Kakaovafler med kokos

(5 stk.)
4 æg
1½ dl kokosmælk
50 g kokos
2-3 tsk. kokossukker
1 spsk. kakao
1 spsk. kokosfibre
2 tsk. Husk
½ tsk. vaniljepulver
2 dl piskefløde
2 spsk. frysetørrede hindbær

Prøv også: Vafler med vaniljecreme

Fremgangsmåde - Kakaovafler med kokos

Pisk æg og kokosmælk godt sammen, tilsæt kokos, kokossukker, kakao, kokosfibre, Husk og vaniljepulver og pisk godt.

Varm vaffeljernet op og bag dejen i jernet lidt ad gangen i 3-4 min. til vaflerne er gennembagte.

Pisk fløden til skum og servér med kold flødeskum og frysetørrede hindbær.

Læs også: Test af vaffeljern