Gå til hovedindhold

Kalkungryde (361 kcal)

Flot ret fuld af smag og lækre græntsager

Opskrift på kalkungryde  (361 kcal)

Flot ret fuld af smag og lækre græntsager.

Opskriften er beregnet til 2 personer.

Ingredienser - Kalkungryde

250 g kalkunkød, i tern
10 g revet ingefær
1 spsk. karry
1 tsk. allround-krydderi
1 tsk. Himalaya-salt
1 tsk. krydderpeber
1 grønsagsbouillonterning
½ rød chili
20 g fint revet peberrod
20 g olivenolie eller kokosolie
½ kop vand
200 g fennikel
100 g spidskål
100 g broccoli
100 g forårsløg
1 spsk. sojasauce
2 spsk. basilikum

Fremgangsmåde - Kalkungryde

Skær kødet i mundrette stykker, der steges på en pande sammen med ingefær, krydderier, den smuldrede bouillonterning, chili, peberrod og olie.

Alt svitses ved høj varme i 2 minutter.

Skru ned, tilsæt ½ kop vand og lad retten småsnurre videre i cirka 10 minutter.

Skær fenniklen og spidskål ud i fine strimler, og hak broccoli og forårsløg i mundrette stykker.

Tilsæt så grønsagerne, soja og hakket basilikum.

Omrør med mellemrum og lad derefter retten simre endnu 5–7 minutter.

361 kcal pr. person