Gå til hovedindhold

Kalv og skalotteløg (401 kcal)

Lækker middag til 5:2 Kuren

Slankende opskrift på kalv og skalotteløg

(2 portioner)

450 g mager kalvebov
2 stk. laurbær
0.75 l bouillon
6 stk. små skalotteløg
½ spsk. maizena
½ dl minimælk
½ dl creme fine 7%
Salt og peber
1 dl hakket dild

Fremgangsmåde

Skær kalveboven i store tern. Læg kødet i en gryde og dæk det med koldt vand. Bring gryden i kog og hæld straks vandet fra igen. Skyld kødet i koldt vand, læg det tilbage i gryden og kom bouillonen og laurbær på. Lad retten simre i ca. 45 minutter til kødet er mørt. Tag kødet op, sigt væden og hæld den tilbage i gryden. Kom løgene i gryden og kog dem ca. 10 minutter. Rør maizenaen ud i mælken og jævn bouillonen med den. Tilsæt Creme Fine, kødet og dild og smag til med salt og peber. Server med dampede grøntsager og kogte kartofler.

Energi-information pr. portion
Energi 401 kcal/1678 kJ

Fedt: 15 gram
Kulhydrater: 14 gram
Protein: 50 gram
Kostfibre: 1 gram
 

Slankeguides til 5:2 Kuren

I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab.

Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop!

Kun 20,- per stk.

 

 

Læs mere om