Gå til hovedindhold

Kartoffel-porresuppe

Supper kan sagtens være mættende retter, der gør alle omkring bordet glade. Prøv denne lækre kartoffel-porresuppe

Det tager cirka 30 minutter at lave suppen og der er mad til 2 personer

Ingredienser til kartoffel-porresuppe

1 skalotteløg

300 g skrællet kartoffel i tern

150 g snittet porre

2 timiankviste

¾ liter hønsebouillon

¼ liter madlavningsfløde 8 %

Salt og friskkværnet peber

50 g fintsnittet porretop

150 g groft brød

Server din kartoffel-porresuppe med brød. Her får du vores 6 bedste opskrifter på brød og boller

Sådan laver du kartoffel-porresuppe

Hak skalotteløget og kom det i en gryde sammen med kartoffel, porre, timian og bouillon. Bring det hele i kog og lad det simre 20 min., til grønsagerne er møre.

Kasser timiankvistene og blend suppen.

Tilsæt fløde og porretop og kog op. Smag til og server suppen rygende varm med lunt brød

Energi per person: 493 kcal.

Fordelt på:

Fedt 27%

Protein 13%

Kulhydrater: 60%