Gå til hovedindhold

Kartoffelsuppe med gulerod

Denne kartoffelsuppe indeholder ingredienser du typisk har i køleskabet. Derfor er den en god "tøm køleskabet ret", til de dage hvor det skal gå lidt hurtigt.
2 personer

Ingredienser til kartoffelsuppe med gulerod: 

300 g kartofler
300 g gulerødder
50 g skalotteløg eller almindelige løg
1 grøntsagsbouillonterning
1 tsk. urtesalt
 

Fremgangsmåde

Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i stykker og lægges i ½ l kogende vand sammen med skrællet løg, bouillon og salt. 
Lad det koge i ca. 20 min., sluk for varmen og læg låg på.
Lad gerne suppen stå i 15 min., inden den blendes og serveres, evt. med lidt grønt.
 
Kcal pr. person: 200
Fedt: 9 %
Protein: 9 %
Kulhydrat: 82 %

Prøv også: Chokoladebrud med hindbær