Gå til hovedindhold

Kartoffelvafler med røget laks

Skønne kartoffelvafler med røget laks, yoghurt, rødløg og dild - gode til weekendens brunch.

Skønne kartoffelvafler med røget laks, yoghurt, rødløg og dild - gode til weekendens brunch.

Ingredienser - Kartoffelvafler med røget laks

Tid: 30 min. / Antal personer: 4
250 g kogte kartofler
15 g smeltet smør
1 æg
1 æggehvide
1 dl hvedemel
¼ tsk salt
150 g røget laks i skiver
100 g græsk yoghurt, 2%
1 rødløg
Dild

Prøv også: Vafler med vaniljecreme

Fremgangsmåde - Kartoffelvafler med røget laks

Mos kartoflerne grundigt og bland med smeltet smør.

Pisk æg, æggehvide og hvedemel sammen til en klumpfri blanding og tilsæt kartoffelblandingen og salt.

Bag vaflerne, del dem i fire lige store portioner og anret med røget laks, yoghurt, rødløg og dild.

Læs også: Test af vaffeljern

Artiklen indeholder affiliatelink