Kebab-hotdog med tzatziki (345 kcal)
Hotdog på menuen? Denne kebabhotdog med tzatziki smager bare så godt!
Ingredienser - Kebabhotdog med tzatziki
Tid: 20 min.
1 skoleagurk
1 fed hvidløg
4 spsk græsk yoghurt
Salt, peber
Dild
75 g cherrytomater
8 oliven uden sten
1 forårsløg
200 g hakket oksekød, 3-7%
1 tsk kebab- eller græsk krydderi
2 rugsandwichboller a ca. 60 g
Salat
Prøv også: Hotdog med rå ketchup og coleslaw
Fremgangsmåde - Kebabhotdog med tzatziki
Flæk agurken, fjern kernerne, drys med lidt salt og lad dem dryppe af i en sigte i 5 min.
Skyl og dup agurkerne tørre og vend dem i en dressing af knust hvidløg og yoghurt.
Smag til med salt og peber og bland hakket dild i.
Hak tomaterne og bland dem med hakkede oliven, snittet forårsløg, salt og peber.
Krydr kødet og form det til to aflange pølser. Steg dem på en tør pande i ca. 6 min.
Lun og flæk brødene. Fyld dem med salat, kød, tzatziki og tomatsalsa.
Artiklen indeholder affiliate links.