Gå til hovedindhold

Kogt hamburgerryg med aspargessauce (193 kcal)

Udgør ca. en tredjedel af det tilladte kalorieindtag i fastedage på 5:2 Kuren.

Udgør ca. en tredjedel af det tilladte kalorieindtag i fastedage på 5:2 Kuren.

4 portioner

Det skal du bruge:
500 g hamburgerryg
2 dl aspargesvand
2 dl letmælk
1 hønsebouillon-terning
1 spsk. maizenamel
100 g aspargessnitter
Salt og peber

Tilbehør
Kartofler med persilledrys
Gulerødder
Haricots verts
Blomkål
Grov sennep

Sådan gør du:
Dæk hamburgerryggen med koldt vand og kog den ved svag varme under låg i ca. 25 min. Sluk for varmen og lad hamburgerryggen hvile i kogevandet i ca. 30 min.

Aspargessauce: Rør aspargesvand, letmælk, bouillonterning og maizenamel sammen ien gryde og lad langsomt saucen koge op under omrøring. Lad den herefter koge i 2-3 min. og spæd evt. med mere vand. Tilsæt aspargessnitterne og smag saucen til med salt og peber.

Energi pr. portion
193 kcal / 806 kJ
Fedt: 9 g
Kulhydrat: 7 g
Protein: 23 g
Kostfibre: 1 g