Gå til hovedindhold

Koteletter med cremet perlebygsalat

En slankende opskrift på svinekoteletter med cremet perlebygsalat

Slankende opskrift på koteletter med cremet perlebygsalat

(Koteletter med cremet perlebygsalat 4 pers.)

Ingredienser - Koteletter med cremet perlebygsalat
2 skalotteløg
2 spsk. olie
300 g perlebyg
4 dl hønsefond
200 g grønne bønner
1 bdt. persille
1 bdt. brøndkarse
40 g friskost 15%
Salt og peber

4 svinekoteletter
Salt og peber

Fremgangsmåde - Koteletter med cremet perlebygsalat
Pil og hak skalotteløg fint. Steg det glasklart i olie ved svag varme.

Tilsæt perlebyggen og lad den stege med ca. 1 min.

Hæld hønsefonden ved og lad det simre i 20 min., til perlebyggen er mør.
Drys salt og peber på svinekoteletterne og steg dem brune og møre.

Hak bønnerne groft og hak krydderurterne fint.

Rør friskost og bønner i perlebyggen og varm det godt igennem under omrøring.

Vend krydderurterne i og smag til med salt og peber.

Energi-information pr. portion
Energi 1840 kJ/440 kcal

Protein: 30 g
Kulhydrater: 14 g
Fedt: 28 g
Kostfibre: 3 g