Gå til hovedindhold

Koteletter med gulerodspuré og salvie

Slankeopskrift på koteletter med gulerodspuré og salvie

Slankeopskrift på koteletter med gulerodspuré og salvie

(4 pers.)

500 g svinekoteletter
2 tsk. olivenolie

Puré
600 g gulerødder
Salt og peber

Sennepsdressing
2 spsk. grov sennep
1 spsk. olivenolie
1 bdt. persille
2 spsk. kapers
8 gulerødder, evt.
farvede
1 savojkål
Salt og peber
10 salvieblade

Fremgangsmåde

Steg koteletterne i olie ca. 3-4 min. på hver side. Skræl og kog gulerødderne møre i vand uden salt. Blend dem til en jævn puré og smag den til med salt og peber.

Pisk sennep og olivenolie sammen, tilsæt finthakket persille og kapers.

Skrub gulerødderne. Skyl savojkålet og skær det i brede strimler. Kom gulerødder og kål i en gryde, krydr med salt og peber og damp dem i ½ dl vand, til grønsagerne er møre.
Læg grønsagerne på et fad og hæld sennepsdressingen over.

Anret koteletterne med frisk salvieblade og servér med gulerodspuré og dampede grønsager.

Energi-information pr. portion
Energi 1711 kJ/409 kCal

Protein: 30 g
Kulhydrater: 35 g
Fedt: 13 g
Kostfibre: 8 g