Koteletter med spinat
Slankende opskrift på koteletter med spinat
Ingredienser - koteletter med spinat
(4 pers.)
500 g hel spinat (frost)
3 løg
½ citron
Salt og peber
3 spsk. mel
2½ dl mælk
4 svinekoteletter
½ tsk. stødt ingefær
½ tsk. stødte nelliker
2 fed hvidløg
2 spsk. olie
Tilbehør
Kogte kartofler
Fremgangsmåde - koteletter med spinat:
Tø spinaten op ved svag varme. Hak løgene og bland 2/3 i spinaten sammen med citronsaft, salt og peber. Rør melet ud i mælken og jævn spinaten med det. Lad det simre 8-10 min. Gnid koteletterne med ingefær, nelliker, presset hvidløg og drys med salt og peber. Steg koteletterne i olie 6 min. på hver side. Anret koteletter og spinat på samme fad. Server kogte kartofler til.
Energi-information pr. portion
Energi 1677 kJ/401 kCal
Protein: 32 g
Kulhydrater: 18 g
Fedt: 21 g
Kostfibre: 3 g