Gå til hovedindhold

Krydderurte tabbouleh (250 kcal)

Skøn tabbouleh med blomkål, asparges, radiser, mynte og persille - perfekt sommersalat som tilbehør til kødet på grillen.

Skøn tabbouleh med blomkål, asparges, radiser, mynte og persille - perfekt sommersalat som tilbehør til kødet på grillen.

Ingredienser - Krydderurte tabbouleh

200 g blomkål
4 grønne asparges
4 radiser
½ agurk
1 bundt mynte
1 bundt persille
1 spsk. olivenolie
Reven skal og saft af 1 citron
Havsalt
Peber

Prøv også: Kyllingesalat med granatæble og grape

Fremgangsmåde - Krydderurte tabbouleh

Kør blomkål i en foodprocessor, eller snit den meget fint, så den får konsistens som ris.

Skær asparges i mundrette stykker, radiser i skiver og agurk i tern.

Hak krydderurter og bland så alt det grønne sammen.

Rør olivenolie og citron sammen og vend det i.

Giv tabboulehen et drys salt og peber og servér.

Læs også: Sådan gør du din salat mættende

Opskriften er fra ”SUPER 5:2 - Eksperternes bedste kur” af Louise Bruun og Jerk W. Langer

KØB BOGEN HER >>

 

Den Store 5:2 Guide

Kom godt i gang med 5:2 Kuren med 8 minimagasiner, som indeholder:

● Guide til 5:2 Kuren
● Kalorietabeller
● Over 70 opskrifter til fastedage og ikke-fastedage

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

8 minimagasiner: 89 kr.
Normalpris: 152 kr. Du sparer 63 kr.

Køb Den Store 5:2 Guide HER >>

Artiklen indeholder affiliate links

 

Læs mere om