Krydderurte tabbouleh (250 kcal)
Skøn tabbouleh med blomkål, asparges, radiser, mynte og persille - perfekt sommersalat som tilbehør til kødet på grillen.
Ingredienser - Krydderurte tabbouleh
200 g blomkål
4 grønne asparges
4 radiser
½ agurk
1 bundt mynte
1 bundt persille
1 spsk. olivenolie
Reven skal og saft af 1 citron
Havsalt
Peber
Prøv også: Kyllingesalat med granatæble og grape
Fremgangsmåde - Krydderurte tabbouleh
Kør blomkål i en foodprocessor, eller snit den meget fint, så den får konsistens som ris.
Skær asparges i mundrette stykker, radiser i skiver og agurk i tern.
Hak krydderurter og bland så alt det grønne sammen.
Rør olivenolie og citron sammen og vend det i.
Giv tabboulehen et drys salt og peber og servér.
Læs også: Sådan gør du din salat mættende
Opskriften er fra ”SUPER 5:2 - Eksperternes bedste kur” af Louise Bruun og Jerk W. Langer
Den Store 5:2 Guide
Kom godt i gang med 5:2 Kuren med 8 minimagasiner, som indeholder:
● Guide til 5:2 Kuren
● Kalorietabeller
● Over 70 opskrifter til fastedage og ikke-fastedage
Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.
8 minimagasiner: 89 kr.
Normalpris: 152 kr. Du sparer 63 kr.
Køb Den Store 5:2 Guide HER >>
Artiklen indeholder affiliate links