Krydrede kalkunfrikadeller (261 kcal)
Krydrede kalkunfrikadeller 261 kcal pr. portion
Opskriften på kalkunfrikadeller er beregnet til 2 portioner.
Prøv også vores spicy spyd med kalkun
Ingredienser - Krydrede kalkunfrikadeller
250 g hakket kalkunkød
100 g hakkede forårsløg
2 fed hvidløg
50 g skalotteløg
10 g rød chili
1½ tsk. salt
10 g dijonsennep
50 g rucolasalat
1 spsk. olivenolie til stegning
Har du smagt vores tærte med kalkun og og broccoli? Prøv den nu!
Fremgangsmåde - Krydrede kalkunfrikadeller
Bland kalkunkødet med finthakket forårsløg, finthakket hvidløg, hakket skalotteløg, finthakket chili, salt, sennep og rucolasalat.
Rør det grundigt sammen og form farsen til deller.
Steg kalkundellerne gyldenbrune i olivenolie på stegepanden. De skal have 3-4 min. på hver side afhængigt af, hvor store du laver dem.
TIP
Du kan også vælge at stege dellerne i ovnen ved ca. 180° i 20-25 min. Så sparer du på fedtstoffet.