Gå til hovedindhold

Krydrede kalkunfrikadeller (261 kcal)

De her kalkunfrikadeller er nemme at lave, og så smager de helt fantastisk både varme og kolde.

Krydrede kalkunfrikadeller 261 kcal pr. portion

Opskriften på kalkunfrikadeller er beregnet til 2 portioner.

Prøv også vores spicy spyd med kalkun

Ingredienser - Krydrede kalkunfrikadeller

250 g hakket kalkunkød

100 g hakkede forårsløg

2 fed hvidløg

50 g skalotteløg

10 g rød chili

1½ tsk. salt

10 g dijonsennep

50 g rucolasalat

1 spsk. olivenolie til stegning

Har du smagt vores tærte med kalkun og og broccoli? Prøv den nu!

Fremgangsmåde - Krydrede kalkunfrikadeller 

Bland kalkunkødet med finthakket forårsløg, finthakket hvidløg, hakket skalotteløg, finthakket chili, salt, sennep og rucolasalat.

Rør det grundigt sammen og form farsen til deller.

Steg kalkundellerne gyldenbrune i olivenolie på stegepanden. De skal have 3-4 min. på hver side afhængigt af, hvor store du laver dem.

TIP

Du kan også vælge at stege dellerne i ovnen ved ca. 180° i 20-25 min. Så sparer du på fedtstoffet.