Krydret linsesuppe med gulerod og kikærter
Det tager cirka 30 minutter at lave suppen og der er mad til 2 personer
Ingredienser til krydret linsesuppe med kikærter og gulerod
1 fed hvidløg
1 løg
300 g skrællet gulerod
1 tsk. hel spidskommen
1 spsk. olivenolie
75 g røde linser
6 dl hønsebouillon
Salt og peber
1 ds. kikærter
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. stødt spidskommen
Linser kan ikke kun bruges i linsesuppe. Prøv denne opskrift på en klassisk indisk dahl
Sådan laver du krydret linsesuppe med gulerod og kikærter
Sauter finthakket hvidløg, løg, gulerødder i skiver samt spidskommen i
halvdelen af olien, til
løgene bliver klare.
Kom linser og bouillon ved og lad retten simre over svag varme under låg i 20 min., til gulerødderne er godt møre.
Blend suppen og smag til.
Rist kikærterne i resten af olien sammen med koriander og spidskommen.
Kom kikærterne i den rygende varme suppe og server.
Energi per person: 402 kcal.
Fordelt på:
Fedt 24%
Protein 21%
Kulhydrater: 55%