Gå til hovedindhold

Krydret linsesuppe med gulerod og kikærter

Prøv denne opskrift på linsesuppe, hvis du vil have en dejligt smagfuld suppe, der både mætter maven og som er smuk for øjet

Det tager cirka 30 minutter at lave suppen og der er mad til 2 personer

Ingredienser til krydret linsesuppe med kikærter og gulerod

1 fed hvidløg

1 løg

300 g skrællet gulerod

1 tsk. hel spidskommen

1 spsk. olivenolie

75 g røde linser

6 dl hønsebouillon

Salt og peber

1 ds. kikærter

½ tsk. stødt koriander

½ tsk. stødt spidskommen

Linser kan ikke kun bruges i linsesuppe. Prøv denne opskrift på en klassisk indisk dahl

Sådan laver du krydret linsesuppe med gulerod og kikærter

Sauter finthakket hvidløg, løg, gulerødder i skiver samt spidskommen i

halvdelen af olien, til

løgene bliver klare.

Kom linser og bouillon ved og lad retten simre over svag varme under låg i 20 min., til gulerødderne er godt møre.

Blend suppen og smag til.

Rist kikærterne i resten af olien sammen med koriander og spidskommen.

Kom kikærterne i den rygende varme suppe og server.

Energi per person: 402 kcal.

Fordelt på:

Fedt 24%

Protein 21%

Kulhydrater: 55%