Gå til hovedindhold

Krydret pasta med rejer og chorizo

pasta med rejer og chorizo
Sæt skub i forbrændingen og tilføj chili eller andre stærke krydderier til din pasta. I opskriften er der tilføjet en stor rød chili, men du kan selvfølgelig smage dig lidt frem og tilføje efter behov.
2 pers.
Tid: 20 min. 

Ingredienser til krydret pasta med rejer og chorizo

250 g frisk båndpasta
250 g black tigerrejer
1 stor rød chili uden kerner
75 g chorizo
1 spsk. olivenolie 
Salt, peber
Hakket persille
 
 

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente som anvist på pakken.
Pil rejerne.
Fjern kerner og hinder på chilien og hak den fint.
Skær chorizoen i små terninger og steg dem med rejer og chili i olivenolie ved jævn varme i 2-3 min.
Bland fyld og pasta og smag med til salt og peber. Anret i tallerkner, drys med persille og servér straks.
 
Energi pr. person: 649 kcal.
Fordelt på: protein 30%,  kulhydrat 43%, fedt 27%