Kylling bolognese med fuldkornspasta
Slankende opskrift på kylling bolognese
Vi har kælet for klassikeren og udskiftet oksekødet med kyllingekød. Slankeopskrift på kylling bolognese med fuldkornspasta til 4 portioner.
Ingredienser - Kylling bolognese
1 stk. løg
2 stk. gulerod
2 blad bladselleri
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
500 g kyllingekød 3-6%, hakket
1½ ds. flået tomat, hakket
½ tsk. basilikum, tørret
½ tsk. timian, tørret
2 stk. lauerbærblad
Salt og peber
Fremgangsmåde - Kylling bolognese
Rens grønsagerne og skær den i små tern. Svits grønsagerne i olie. Det hakkede kyllingekød tilsættes og svitses med. Flået tomat og krydderier tilsættes. Retten koger under låg ca. 15-20 min. (tilsæt evt. lidt vand under kogningen). Laurbærbladene tages op. Retten smages til med salt og peber
Energi-information pr. portion
Energi 247 kCal / 1034 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 10 g
Protein: 26 g
Kostfibre: 2 g