Gå til hovedindhold

Kylling bolognese med fuldkornspasta

Vi har kælet for klassikeren og udskiftet oksekødet med kyllingekød. Slankeopskrift på kylling bolognese med fuldkornspasta

Slankende opskrift på kylling bolognese

Vi har kælet for klassikeren og udskiftet oksekødet med kyllingekød. Slankeopskrift på kylling bolognese med fuldkornspasta til 4 portioner.

Ingredienser - Kylling bolognese

1 stk. løg
2 stk. gulerod
2 blad bladselleri
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
500 g kyllingekød 3-6%, hakket
1½ ds. flået tomat, hakket
½ tsk. basilikum, tørret
½ tsk. timian, tørret
2 stk. lauerbærblad
Salt og peber

 

Fremgangsmåde - Kylling bolognese

 

Rens grønsagerne og skær den i små tern. Svits grønsagerne i olie. Det hakkede kyllingekød tilsættes og svitses med. Flået tomat og krydderier tilsættes. Retten koger under låg ca. 15-20 min. (tilsæt evt. lidt vand under kogningen). Laurbærbladene tages op. Retten smages til med salt og peber

Energi-information pr. portion
Energi 247 kCal / 1034 kJ
 
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 10 g
Protein: 26 g
Kostfibre: 2 g