Gå til hovedindhold

Kylling i karry med ris

Kylling i karry er en klassiker, her får du en lækker og slankende kylling i karry opskrift.

Slankende kylling i karry opskrift med ris

(Kylling i karry med ris til 2 pers.)

Ingredienser - Kylling i karry med ris

280 g kyllingefiléter
½ l vand
1 gulerod
50 g selleri
2 tsk. salt
5 hele peberkorn
2 tsk. karry
10 g smør
30 g mel
300 g ærter

 

Tilbehør - Kylling i karry med ris

Karotter og ris

Fremgangsmåde - Kylling i karry  med ris

Kog kyllingefiléterne i vandet sammen med gulerod, selleri, salt og peberkorn i 20 min., til de er møre. Tag filéterne op, sigt suppen og skær kødet i mindre stykker. Svits karryen i smørret og rør melet i. Tilsæt 4 dl suppe lidt efter lidt under omrøring, lad sovsen koge igennem 5 min. og smag den til med salt og peber. Kom kød og ærter i sovsen og varm den igennem. Servér med kogte, brune ris og dampede karotter.

Energi-information pr. portion
Energi 2235 kJ/536 kCal

Protein: 42,8 g
Kulhydrat. 56 g
Fedt: 14,6 g