Kylling i karry med ris
Slankende kylling i karry opskrift med ris
(Kylling i karry med ris til 2 pers.)
Ingredienser - Kylling i karry med ris
280 g kyllingefiléter
½ l vand
1 gulerod
50 g selleri
2 tsk. salt
5 hele peberkorn
2 tsk. karry
10 g smør
30 g mel
300 g ærter
Tilbehør - Kylling i karry med ris
Karotter og ris
Fremgangsmåde - Kylling i karry med ris
Kog kyllingefiléterne i vandet sammen med gulerod, selleri, salt og peberkorn i 20 min., til de er møre. Tag filéterne op, sigt suppen og skær kødet i mindre stykker. Svits karryen i smørret og rør melet i. Tilsæt 4 dl suppe lidt efter lidt under omrøring, lad sovsen koge igennem 5 min. og smag den til med salt og peber. Kom kød og ærter i sovsen og varm den igennem. Servér med kogte, brune ris og dampede karotter.
Energi-information pr. portion
Energi 2235 kJ/536 kCal
Protein: 42,8 g
Kulhydrat. 56 g
Fedt: 14,6 g
Relaterede artikler
Mest læste fra Slankekure
Seneste nyt fra Slankekure
Mangler du en kylling i karry opskrift? På Letliv.dk finder du masser af lækre opskrifter på kylling i karry. Prøv for eksempel Dukan Kurens Kylling i karry opskrift, Kylling i Karry med kokosmælk, eller Kylling i karry a la lavkarbo.