Kylling i thaikarry (515 kcal)
2 pers.
Tid: 15 min.
Ingredienser til kylling i karry:
125 g risnudler
250 g kyllingefilet i wokstrimler
2 tsk. grøn thaikarry – eller afhængig af, hvor stærk du vil have retten
½ dåse kokosmælk light, 200 ml
Evt. 1 limeblad
2 tsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 gul peberfrugt
½ squash
Evt. frisk koriander
Prøv også: LCHF- kylling med ratatouille
Fremgangsmåde
Kog nudlerne som anvist på emballagen.
Lynsteg kødet i karry tilsat et par skefulde af den faste kokosmælk.
Sæt kødet til side.
Hæld resten af kokosmælken på panden sammen med limeblad, limesaft, fiskesauce, peber skåret i lidt mindre stykker samt squash i halverede skiver.
Lad det simre 6-7 min., inden kødet hældes tilbage i wokken.
Kog op, smag til med ekstra limesaft og fiskesauce og servér med risnudler og evt. et drys koriander.
Energi pr. person: 515 kcal.
Fordelt på: protein 27%, kulhydrat 52%, fedt 21%
Prøv også: Laks med nudler og asparges