Kyllingesalat med granatæble og grape (250 kcal)
Sund kyllingesalat med radicchio, granatæble, grape og basilikum - skøn til din sommer på 5:2 Kuren.
Ingredienser - Kyllingesalat
60 g kylling (cirka ½ kyllingebryst)
1 tsk. shoyu (japansk soja) (affiliate link)
100 g radicchiosalat
¼ granatæble
½ grape
1 bundt basilikum
Dressing:
1 spsk. olivenolie
Saft af ½ citron
Havsalt (affiliate link)
Prøv også: Lun kyllingesalat med perlebyg
Fremgangsmåde - Kyllingesalat
Steg kyllingen på panden i shoyu og altså uden fedtstof.
Snit radicchiosalat, halvér granatæble og bank på skalsiden, så kernerne springer ud.
Skræl grapefrugt og skær den i mundrette bidder.
Vend radicchio, granatæble og grape sammen.
Skær kyllingen i strimler og læg den oven på salaten.
Hak basilikum og drys på toppen.
Rør dressingen sammen og hæld den over.
Prøv også: Kyllingesalat med pære
Opskriften er fra ”SUPER 5:2 - Eksperternes bedste kur” af Louise Bruun og Jerk W. Langer
Den Store 5:2 Guide
Kom godt i gang med 5:2 Kuren med 8 minimagasiner, som indeholder:
● Guide til 5:2 Kuren
● Kalorietabeller
● Over 70 opskrifter til fastedage og ikke-fastedage
Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.
8 minimagasiner: 89 kr.
Normalpris: 152 kr. Du sparer 63 kr.
Køb Den Store 5:2 Guide HER >>
Artiklen indeholder affiliate links