Gå til hovedindhold

Lakserillette på ristet rugbrød

En god lakserillette der gør julefrokosten lidt "lettere" ovenpå alt det tunge julemad. Her får du en lækker opskrift, hvor der både er tænkt på den gode smag og sundhed.
Tid: 10 min.

Ingredienser til lakserillette ristet rugbrød: 

½ rødløg
½ æble
Lidt citronsaft
50 g græsk yoghurt 2 %
2 tsk. høvlet peberrod
100 g varmrøget laks
Dild
2 skiver rugbrød
 

Fremgangsmåde

Hak rødløget, skær æble i små tern og dryp med lidt citron.
Bland med yoghurt, peberrod og laks plukket i mindre stykker.
Krydr med salt og peber og drys med dild.
Fordel rilletten på brødskiverne og server. 
 
Energi pr. person: 263 kcal.
Fordelt på: fedt 27 %, protein 25 %, kulhydrat 48 %