Gå til hovedindhold

Livs sidste fasteuge og slut på testen af 5:2

Nu er mine 8 uger med 5:2 slut. Jeg må sige, at det her er det bedste der længe er sket. Jeg har endelig fået hul på mit vægttab, noget som jeg har prøvet på de sidste 3-4 år. Læs med her...

Sidste fasteuge og slut på testen af 5:2

Nu er mine 8 uger med 5:2 slut. Jeg må sige, at det her er det bedste der længe er sket. Jeg har endelig fået hul på mit vægttab, noget som jeg har prøvet på de sidste 3-4 år. Jeg har aldrig rigtig kunne finde den ’kur’, som passede til mig, hvor jeg ville holde den.

Jeg synes de sidste 8 uger er gået så godt. Jeg har holdt alle mine fastedage uden at snyde og jeg kan se, at det har hjulpet på vægten – på trods af, at jeg overhovedet ikke har ændret på mine spisevaner på mine ikke fastedage.

Sidste vejning - resultaterne

Jeg var til sidste vejning onsdag den 25. november. Jeg var helt vildt nervøs, da jeg altså virkelig havde haft nogle heftige dage og weekender. Så da jeg gik op på vægten blev jeg da også lidt skuffet til at starte med, da den kun viste, at jeg havde tabt et halvt kilo. Jeg blev glad igen, da jeg så på de andre udregninger, at jeg har tabt 2 kilo fedt, min muskelmasse er steget, jeg er gået fra 41 til 38 i bodyage og min BMI er faldet til 22. Udover det, fik jeg målt om mave, arm, lår og ryg og der har der også virkelig været resultater. De er listet nedenfor:

Ryg: Start: 103 - Slut: 99

Talje: Start: 94 - Slut: 86

Arm: Start: 31 - Slut: 29

Lår: Start: 63 - Slut: 60

Når man kigger på, hvor mange cm, som jeg har tabt over hele kroppen, så er det tydeligt, at jeg har haft succes med 5:2. Selvom det endte med, at jeg ’kun’ tabte 4 kilo, så er jeg fuldt ud tilfreds. Jeg har nemlig stadig tabt mig, på trods af, at jeg har spist til tider rimelig usundt på mine ikke fastedage.

Hvis jeg lod være med det og spiste sundere, så ville vægten nok sige noget andet. Men egentlig er det noget mærkeligt noget med vægten, fordi jeg føler, at jeg har tabt mig så meget mere end 4 kilo og jeg bliver spurgt af mine venner, hver gang jeg ser dem, om jeg ikke har tabt mig.

Så når jeg ser på de cm som jeg har tabt og det, at jeg er gået en buksestørrelse ned, så er det meget bedre, end hvad vægten siger. Jeg vil derfor ikke gå så meget op i vægten længere, da der er så mange ting der spiller ind, nemlig væske, cyklus og jeg ved ikke hvad.

Jeg har på det sidste skruet op for min træning og det kan også mærkes og ses. Jeg kan for første gang i mange år, ane mine mavemuskler og mine armmuskler. Det er en kæmpe succes for mig.

Jeg stopper ikke her

Jeg har ikke tænkt mig at stoppe med 5:2. Jeg ønsker, at dette bliver min nye livsstil (det er det jo egentlig allerede). Jeg vil gerne tabe mig mere, men jeg har ikke noget i mod, at det går lidt langsomt.

Jeg vil dog gerne, som alle andre, tabe de famøse kilo inden sommeren starter og der er over 6 måneder til. Hvis jeg har tabt mig 4 kilo på 8 uger, ved at gøre sådan her, så burde det ikke blive noget problem overhovedet. Jeg glæder mig!