Lun kyllingesalat med perlebyg (440 kcal)
Opskrift på lun kyllingesalat med perlebyg
Denne salat egner sig godt til madpakken. Den kan laves klar aftenen i forvejen og gemmes til den følgende dag. Opskriften er en frokost fra 5:2 kuren.
Opskriften er 1 portion.
Ingredienser - lun kyllingesalat med perlebyg
Salat
120 g tilberedt kylling (kogt eller stegt)
75 g kogt perlebyg
50 g rød peberfrugt
50 g porre eller forårsløg
50 g champignoner
1 tsk. olie
Paprikadressing
50 g skyr naturel 0,2 %
1 tsk. sennep
5 g mayonnaise
1 tsk. sukkerfri ketchup
½ tsk. stødt paprika
Et par dråber ISIS flydende
Perfect Sød
Salt og peber
Prøv også: Kyllingesalat på grøn bund
Fremgangsmåde - lun kyllingesalat med perlebyg
Striml peberfrugt og porre eller forårsløg fint og halvér champignonerne. Varm olien på en pande og steg grønsagerne heri i et par minutter. Tilsæt perlebyg og strimlet, tilberedt kyllingekød. Varm det hele godt igennem og læg det på en tallerken.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og servér den oven på salaten.
Prøv også: Kyllingesalat med linser
TIP: I stedet for perlebyg kan du bruge kamut. Kamut er en kornsort med et særligt lavt stivelsesindhold og et højere proteinindhold end andre kornsorter. Dressingen kan også bruges som dip til ISIS chips med paprika.
Energi pr. portion:
440 kcal / 1843 kJ
Fedt: 14 gram
Kulhydrater: 33 gram
Protein: 41 gram
Kostfibre: 6 gram