Gå til hovedindhold

Lun kyllingesalat med perlebyg (440 kcal)

Denne salat egner sig godt til madpakken. Den kan laves klar aftenen i forvejen og gemmes til den følgende dag. Opskriften er en frokost fra 5:2 kuren.

Opskrift på lun kyllingesalat med perlebyg

Denne salat egner sig godt til madpakken. Den kan laves klar aftenen i forvejen og gemmes til den følgende dag. Opskriften er en frokost fra 5:2 kuren.

Opskriften er 1 portion.

Ingredienser - lun kyllingesalat med perlebyg

Salat
120 g tilberedt kylling (kogt eller stegt)
75 g kogt perlebyg
50 g rød peberfrugt
50 g porre eller forårsløg
50 g champignoner
1 tsk. olie

Paprikadressing
50 g skyr naturel 0,2 %
1 tsk. sennep
5 g mayonnaise
1 tsk. sukkerfri ketchup
½ tsk. stødt paprika
Et par dråber ISIS flydende
Perfect Sød
Salt og peber

Prøv også: Kyllingesalat på grøn bund

Fremgangsmåde - lun kyllingesalat med perlebyg

Striml peberfrugt og porre eller forårsløg fint og halvér champignonerne. Varm olien på en pande og steg grønsagerne heri i et par minutter. Tilsæt perlebyg og strimlet, tilberedt kyllingekød. Varm det hele godt igennem og læg det på en tallerken.

Rør alle ingredienser til dressingen sammen og servér den oven på salaten.

Prøv også: Kyllingesalat med linser

TIP: I stedet for perlebyg kan du bruge kamut. Kamut er en kornsort med et særligt lavt stivelsesindhold og et højere proteinindhold end andre kornsorter. Dressingen kan også bruges som dip til ISIS chips med paprika.

Energi pr. portion:
440 kcal / 1843 kJ

Fedt: 14 gram
Kulhydrater: 33 gram
Protein: 41 gram
Kostfibre: 6 gram

Prøv også: Kyllingesalat med pære