Gå til hovedindhold

Lynstegt kylling med nudler

Lynstegt kylling med nudler i dyb tallerken
Den her opskrift på lynstegt kylling med nudler er et lækkert bud på en sund og supernem ret i en travl hverdag. Velbekomme.

Lynstegt kylling med nudler og grønt

Tid: 15 min.

2. pers. 

Ingredienser

125 g nudler, f.eks. risnudler

250 g kylling i strimler

1 spsk. sesamolie

½ tsk. stødt ingefær 

2 spsk. teriyakisauce

1 rød chili

300 g wokblanding, gerne frisk 

Kylling i kålrulle

Fremgangsmåde

Kog nudlerne.

Vend kyllingen i sesamolie, ingefær og halvdelen af teriyakisaucen. Lynsteg kødet i 2-3 min., tilsæt fintsnittet chili og wokgrønt og lynsteg yderligere 2-3 min. Smag til med resten af teriyakisaucen og servér retten straks med nudlerne til. 

Appelsinglaseret kylling

Energi pr. person: 498 kcal.

Fordelt på:

Fedt 21 %

Protein 26 %

Kulhydrat 53 %

Mest læste fra Slankekure