Lynstegt svinekød med hoisinsauce og fuldkornsris
Slankende opskrift på lynstegt svinkød med hoisinsauce og fuldkornsris
Ingredienser - lynstegt svinekød med hoisinsauce og fuldkornsris:
500 g svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå
2 tsk. jordnøddeolie
100 g sukkerærter
1½ bdt. broccoli
2 fed hvidløg
4 spsk. hoisin sauce
4 spsk. soyasauce
½ stk. rød chili, i tynde skiver
Rist kødet på en hed pande i halvdelen af olien, tage kødet af panden.
Lyn-steg sukkerærter og broccolibuketter.
Kom kødet tilbage på panden sammen med grønsagerne.
Tilsæt presset hvidløg, Hoisin- og soyasauce.
Varm retten igennem
Tip: Serverest med: 50 g brune ris, rå Energi-information pr. portion Energi 444kcal / 1856kJ Fedt 8 g, kulhydrater 54 g, protein 42 g, kostfibre 6 g
Energi-information pr. portion
Energi 277 kCal / 1157 kJ
Fedt: 6 g
Kulhydrater: 15 g
Protein: 36 g
Kostfibre: 4 g