Gå til hovedindhold

Maiken: Min 2. fastedag på 5:2 Kuren er vel overstået

Maiken er en af vores tre testpersoner, der prøver kræfter med 5:2 Kuren i otte uger. Hendes første uge er gået godt med et flot vægttab på tre kilo.

Maiken er en af vores tre testpersoner, der prøver kræfter med 5:2 Kuren i otte uger. Hendes første uge er gået godt med et flot vægttab på tre kilo.

Billedet er min aftensmad på fastedag nr. 2. Jeg har ikke været specielt sulten i dag. Til morgen spiste jeg yoghurt natural og Kellogg's All-Bran og til aften rejer med dressing af yoghurt natural. Jeg havde taget 400 gram rejer ud og regnet ud, at jeg kunne spise 350 gram samt 150 gram dressing. Men da der kun var 225 gram rejer efter de var blevet tilberedt, havde jeg pludselig 100 kalorier tilbage efter aftensmaden. Det var bestemt ikke dårligt, for så var der "råd" til en Free Soft bar fra ISIS – og så endte fastedagen jo med at være en fest. Jeg bliver da nødt til at hoppe på vægten i morgen tidlig.

Læs også: Maiken tester 5:2 Kuren

Minus 3 kilo efter 5 dage hvor 2 af dem har været fastedage på kun 500 kalorier pr. dag. Jeg sov som en drøm efter min 2. fastedag på 5:2 Kuren. Jeg sov 4,5 time, inden jeg skulle tisse. Det er meget sjældent at jeg sover så mange timer i træk, jeg sover generelt meget dårligt og tror også at det somme tider er derfor, at jeg har svært ved at spise sundt. Fordi jeg simpelthen er træt og uoplagt.

Men dejligt at min 2. fastedag på 5:2 Kuren gik så fint, så er det nemmere at se frem til næste fastedag.

Min første uge på 5:2 Kuren endte med et vægttab på 3 kilo – så jeg er meget tilfreds!

Læs alle Maikens blogindlæg her: 

Læs om Maikens første vejning og hendes forventninger til 5:2 Kuren

Min 5:2 udfordring

Min 2 fastedag på 5:2 Kuren er vel overstået

En uge fuld af udfordringer