Gå til hovedindhold

Maiken: Min 5:2 udfordring

Her kan du læse om Maikens første fastedag og en flot anden vejning!

Min 5:2 udfordring

Min første fastedag i denne uge blev mandag. Jeg havde ellers sat mig for at det skulle være tirsdag og torsdag. Men da humøret var højt i mandags og jeg havde mange ting at se til tænkte jeg om morgenen at jeg da lige så godt kunne ligge ud med en fastedag.

Jeg spiste morgenmad og aftensmad. Jeg var en del sulten i løbet af dagen men drak masser af danskvand med citrus, det resulterede dog i at jeg var oppe hele natten ca 1 gang i timen for at tisse. Jeg sov generelt meget dårligt den nat, men jeg ved ikke om det var manglen på mad eller fordi min mand skulle op næste morgen kl 5 og en tur til Sorø.

Det har gjort at jeg i skrivende stund ikke har taget mig sammen til endnu en fastedag. Så nu har jeg kun fredag, lørdag og søndag tilbage og i mit univers er det nærmest utænkeligt at tage en fastedag når det er weekend, så det må jo blive min næste udfordring.

De andre dage har jo efterfølgende nærmest været en fest fordi jeg måtte få mere mad end på min fastedag og det har ikke været svært at spise sundt, i hvertfald i denne uge:-)

Vil du også prøve 5:2 Kuren? Læs vores store guide her...

Fredag er jeg gået i gang med min fastedag nr 2 på en dag hvor jeg normalt ville ha slugt 2 roulader og et par liter is i frustration over private udfordringer, men jeg tænkte for en gang skyld at jeg skulle prøve noget andet, så jeg spiste min morgenmad, handlede ind til hele ugen, støvsugede, vaskede tøj og hørte højt musik.

Intet usædvanligt i at støvsuge og vakse tøj, men at lave noget andet end at sætte mig ned og spise på min frustration :-)

Jeg har planlagt hvad jeg skal spise til aften og lagt det ind i mit kalorie program så er der ikke så mange udveje, jeg håber det gir en god psykologisk effekt.

En god vejning

Kl 12 stillede jeg mig på vægten med tøj på og morgenmad i maven og allerede efter 4 dage er der røget 2,3 kilo så jeg må ha haft en del væske jeg skulle af med, har også tisset konstant specielt om natten.

Jeg er meget spændt på hvordan jeg sover i nat efter endnu en fastedag, jeg håber det går bedre denne gang!

Du kan læse meget mere om Maiken og hendes oplevelser med 5:2 Kuren her...

Vil du også vejes hos Fit-all? Så køb vores `Slank med 5:2' så får du et gratis gavebevis med i prisen. 

Læs alle Maikens blogindlæg her: 

Læs om Maikens første vejning og hendes forventninger til 5:2 Kuren

Min 5:2 udfordring

Min 2 fastedag på 5:2 Kuren er vel overstået

En uge fuld af udfordringer