Gå til hovedindhold

Maiken tester 5:2 Kuren - en uge fuld af udfordringer

- Utroligt som de gamle mønstre bare står og venter på du har et øjebliks svaghed. Maiken har haft en hård uge på 5:2 Kuren. Læs med her...

En uge fuld af udfordringer

Utroligt som de gamle mønstre bare står og venter på du har et øjebliks svaghed.

Havde begge mine børn hjemme og det tricker en hygge knap hos mig. Men ved ikke om knægtene tænker ej hvor vi hygger nu mor eller hold dig lige væk fra vores labre larver. Startede med at veje 30 gram af og spiste dem og tænkte det kan jeg fint leve med. Men inden jeg havde set mig om havde jeg spist endnu flere labre larver og 4 kanelgifler. Men bagefter er det fandeme ikke hyggeligt, så ærger jeg mig og har dårlig samvittighed. Men så er det jo en anledning til at ta en fastedag i morgen. Har dog min ældste søn hjemme hele ugen så der kommer nok en del udfordringer i forhold til det med at hygge spise.

I dag har jeg igen begge børn hjemme og så besluttede jeg mig for at bevise overfor mig selv at jeg sagtens kunne ta en fastedag. Klokken blev 13.30 før jeg spiste mit første måltid. De andre to gange havde jeg spist morgenmad, men det er jo dumt hvis jeg ikke er sulten. Så fremover vil jeg strække den så længe jeg kan før jeg spiser. Til aften skal jeg ha rejer og dressing ligesom sidst og en isis bar senere. Uuuu det glæder jeg mig til.

Hvad pokker skete der lige?

Dagen startede godt og sundt, ingen tegn på at jeg havde lyst til andet end at følge den sunde vej. Men efter en lur på 10 minutter med ungerne vågnede jeg og gik direkte i ungernes slik. Øv Smarties og labre larver. Min hjerne nåede slet ikke at tænke før det skete, den var nærmest fuldstændig tom, men bagefter var den sjovt nok vågen, så kom alt balladen med hvor dum jeg var og hvor skidt jeg blev og nu kunne jeg passende straffe mig selv med en fastedag både i morgen og på søndag, så jeg i alt kommer op på 3 fastedage i denne uge. Hmm en dag bliver jeg vel klogere.

Efter torsdag hvor jeg gik direkte i ungernes slik efter en lur, planlagde jeg bevidst en hygge slik dag til om fredagen og så troede jeg at jeg sagtens kunne ta en fastedag lørdag når vi fik gæster. Meeeeen det gik fint indtil gæsterne kom, spiste dog ikke så meget som jeg plejer men det var stadigvæk ikke godt nok og en fastedag blev det ihvertfald ikke til.

Op på hesten igen

Så efter 3 dage i hegnet må jeg op på hesten igen. Så i dag søndag satser jeg på en fastedag!!

Læs alle Maikens blogindlæg her: 

Læs om Maikens første vejning og hendes forventninger til 5:2 Kuren

Min 5:2 udfordring

Min 2 fastedag på 5:2 Kuren er vel overstået

En uge fuld af udfordringer