Makrel med krydrede bønner
Slankeopskrift på makrel med krydrede bønner
Ingredienser - makrel med krydrede bønner:
(4 pers.)
700 g kartofler
500 g grønne bønner
1 spsk. hakket løg
1 tsk. spidskommen
Dressing
Eddike
1 tsk. dijonsennep
2 tsk. olivenolie
Lidt vand
75 g fetaost 3%
300 g makrelfiléter
Salt
1 chili
1 spsk. olivenolie
½ bdt. dild
½ bdt. persille
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Skyl bønnerne og damp dem møre i en gryde med løg, spidskommen, havsalt og en anelse vand. Rør en dressing af eddike, dijonsennep, olivenolie og lidt vand. Dryp dressingen over bønnerne og fetaost oven på. Krydr makrellerne på kødsiden med salt og lidt chili og steg dem på skindsiden i 5-6 min. ved moderat varme. Drys makrellen med krydderurter og servér den med bønner og kartofler.
Energi-information pr. portion
Energi 2058 kJ/491 kCal
Protein: 23 g
Kulhydrater: 40 g
Fedt: 24 g
Kostfibre: 7 g