Gå til hovedindhold

Mexicanske wraps med avocadocreme, majs og krydret oksekød

Vælg de bløde avocadoer når du skal lave avocadocreme til dine wraps. De smager bedst og giver cremen den helt rigtige konsistens. Gem resterne og snup en wrap med til frokost dagen efter.
(2 pers.)
Tid: 25 min.

Ingredienser til mexicansk wraps med avocadocreme, majs og krydret oksekød:

150 g hakket oksekød 3-7%
2 tsk. chilikrydderi eller røget paprika
1 fed hvidløg
Salt, peber
2 majskolber
1 moden lille avocado
1 spsk. limesaft
50 g græsk yoghurt
2 fuldkornstortilla, a 42 g
100 g cherrytomater
1 rødløg
Babyspinat
 

Fremgangsmåde

Brun kødet og krydr med chilikrydderi samt knust hvidløg. Smag til med salt og peber.
Kog majskolberne i letsaltet vand i ca. 3 min. og skær kernerne af.
Mos avocadokødet med limesaft og yoghurt og smag til med salt og peber.
Lun tortillaerne og fordel avocadocreme, oksekød, majs, halverede tomater, fintsnittet rødløg samt spinatblade på og servér straks. 
 
Energi pr. person: 422 kcal.
Fordelt på: protein 26%,  kulhydrat 44%, fedt 30%