Mørbrad i chili med agurkesalat (497 kcal)
Opskriften er til 2 personer og tager ca. 30 min.
Mørbrad i chili på spyd med agurkesalat
300 g svinemørbrad
1 spsk. stærk chilisauce
1 spsk. fiskesauce
½ spsk. olie
1 stor agurk
2-3 forårsløg
1 tsk. fintrevet ingefær
1 spsk. limesaft
2 tsk. kokos- el. rørsukker
1 tsk. fiskesauce
Frisk koriander
1 lime
125 g nudler
Prøv også: Mørbrad med græskarcreme og stegte svampe
Det skal du bruge til mørbrad i chili på spyd med agurkesalat til
1. Skær kødet i 2 cm tykke skiver og vend dem i en marinade af chili- og fiske-sauce og olie og lad det i trække 20 min.
2. Skær agurken i små terninger og snit forårsløgene fint. Vend grøntsagerne i en marinade af ingefær, limesaft, sukker og fiskesauce.
3. Sæt kødet på spyd og grill det i 2-3 min. på hver side.
4. Halvér limefrugten og grill den på skærefladen.
5. Drys agurkesalaten godt med koriander og servér den til det grillede kød, lime og kogte nudler.
Energi pr. pers.: 497 kcal.
Fordelt på: protein 33%, kulhydrat 48%, fedt 19%