Gå til hovedindhold

Mørbrad i svøb med dadler og stjerneanis

Mørbrad i svøb i sort fad
Lækker juleinspireret mørbrad, der både kan serveres som hverdagslækkeri eller festmiddag.

Mørbrad i svøb med dadler og stjerneanis

2 pers.

Tid: 30 min. 

Ingredienser

300 g afpudset svinemørbrad

Salt og peber

2 skiver lufttørret skinke

100 g tørrede dadler

1 dåse cherrytomater

1 dl bouillon

2 stk. stjerneanis

300 g små kartofler

15 g smør

Mørbrad på spyd med kinaslaw

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200°.

Brun kødet på en tør pande, krydr med salt og peber – og pak mørbraden ind i skinken.

Læg den i et lille ovnfast fad og kom dadler, tomater, bouillon og stjerneanis ved.

Giv det 25-30 min. i ovnen.

Kog kartoflerne og vend dem i smør. Servér.

Mørbrad med timianstegte rødløg og æbler 

Energi pr. person: 592 kcal.

Fordelt på:

fedt 23 % 

protein 28 %

kulhydrat 49 %